Balavto katalogi

Balavto katalog
hover image

Balavto predstavitveni katalog

Balavto katalog 2016 s predstavitvijo podjetja, našega prodajnega programa, celotnega programa Volvo gradbene mehanizacije, naše proizvodnje priključkov, ponudbe rezervnih delov in ostalih storitev in celotne podpore na področju gradbene mehanizacije, ki jo ponuja Balavto d.o.o. Ajdovščina

Proizvodnja priključkov Balavto
hover image

Proizvodnja priključkov

Katalog ''Proizvodnja priključkov 2016'' s predstavitvijo našega proizvodnega programa. Proizvodnja priključkov za stroje: žlice, grabeži, klešče, vilice, riperji, hitre spojke, specialni proizvodi po meri, kesoni za demperje itd. Izdelava priključkov po meri - za vse vrste strojev.
Proizvodnja grabežev za bagre
hover image

Proizvodnja grabežev za bagre

Prikaz celotnega programa proizvodnje različnih grabežev za bagre: Balavto grabeži BG8/13/16 za bagre od 5 - 23 ton, standardni grabeži, sortirni, grabeži za les, kamen, polipni grabeži, zaprti grabeži za sipke materiale, grabeži za cevi, specialni grabeži za postavljanje železniških pragov, grabeži po meri...
Hidravlična kladiva
hover image

Hidravlična kladiva

Hidravlična kladiva BAT za bagre od 0,8 - 60 ton. Celotna podpora na področju hidravličnih kladiv: pomoč pri izbiri, izdelva priklopne plošče, montaža, rezervni deli, spojka za hidravlične cevi kladiva, itd.

B-Quick spojke za hidravlične cevi
hover image

B-Quick spojke za hidravlične cevi

B-Quick spojke za hidravlične cevi priključkov - Balavto proizvod. Predstavitev in navodila za uporabo. B-Quic spojke za cevi omogočajo hiter priklop priključka, imajo 100% in konstanten pretok olja brez uhajanja olja. So okolju prijazen izdelek.
Oprema za gozdarstvo
hover image

Oprema in stroji za gozdarstvo

Oprema za gozdarstvo in lesno predelovalno industrijo. Na Balavtu lahko nabavite tudi različno opremo (priključke) in stroje za uporabo v gozdarstvu in lesni predelovalni industriji. Določene priključke izdelujemo tudi sami (npr. grabeže za les za bagre in nakladalnike).

Oprema in stroji za kmetijstvo
hover image

Oprema in stroji za kmetijstvo

Prikaz opreme in strojev za kmetijstvo, ki jih lahko nabavite na Balavtu d.o.o. Ajdovščina. Dolečene priključke, ki se uporabljajo v kmetijstvu izdelujemo tudi na Balavtu: različne žlice za stroje, specialne vilice za bale sena, ipd.