Nova genaracija modela ECR50

Volvo je predstavil prenovljen kompaktni bager ECR50 generacije F. Ta 5-tonski kompaktni bager krasijo, vsestranskost, vzdržljivost, zanesljivost, majhna poraba in najnovejše tehnologije iz sveta bagrov.

TRAJNOST IN NIZKI STROŠKI POSLOVANJA

Ojačana oprema za kopanje, podvozje dodatno prispevajo k veliki trpežnosti. S 50-urnim intervalom mazanja, pokrovom motorja s širokim odpiranjem in dostopnimi servisnimi točkami je skrb za te stroje preprosta. Pri samodejnem izklopu motorja se delovne ure ne zabeležijo, kar zmanjša stroške vzdrževanja, hkrati pa prispeva k višji vrednosti nadaljnje prodaje. Nazadnje patentirani večnamenski filter hidravličnega olja zagotavlja izjemno zaščito hidravličnega sistema.

NARAVNO INTUITIVNO

Če najamete stroj, ga potrebujete za enostavno upravljanje. ECR50 ima preprosto postavitev krmilnih elementov v avtomobilskem slogu in 5-palčni barvni zaslon, ki operaterju pomaga pri lažjem krmarjenju po menijih. Sorazmerni gumbi za upravljanje s prsti, veliki pedali za vožnjo in samodejni dvostopenjski vozni program olajšajo delo vsakemu operaterju, da se hitro spopade s strojem. V novem ECR50 lahko v nekaj korakih predhodno programirate nastavitve pomožne hidravlike, da ustrezajo delu. Nato lahko izberete, ali upravljavci izberejo samo vnaprej določene nastavitve, ali pa pustite operaterjem možnost končne hidravlične nastavitve iz kabine.

ZA VELIKE NAPORE

Čeprav je majhen v razmerju, je novi ECR50 pravi 5-tonski stroj, ki lahko samozavestno opravlja težka dela. Izjemna stabilnost in hidravlična moč prispevata k neprimerljivi zmogljivosti kopanja, dvižni zmogljivosti in vlečni sili. Da se ujema s posebnimi nastavitvami in aplikacijami, je lahko stroj prilagojen številnim nastavkom in možnostim, vključno s hitro nagibno sklopko, zelenim svetilnikom, ki utripa, ko je varnostni pas varno pritrjen - dodatna protiutež, dodatni števec ur in še več. Kot pri vseh Volvo bagrih je tudi ECR50 več kot 93% mogoče reciklirati in združljiv za uporabo z bio hidravličnimi olji - kar dokazuje skrb za okolje pri gospodarstvu Volvo CE.

Več pa si lahko preberete na uradni predstavitvi:
https://www.volvoce.com/europe/en/about-us/news/2020/volvo-introduces-f-...
Volvo ECR50F
Volvo ECR50F
Volvo ECR50F
Volvo ECR50F
Volvo ECR50F