Novi Volvo bagri goseničarji: EC160E in EC180E - povečana učinkovitost in vzdržljivost

Najnovejši modeli Volvo bagrov goseničarjev z motorjem  Volvo D4, ki ustreza normi Tier 4 Final/Stage IV, zagotavljajo še večjo učinkovitost z zelo majhno porabo goriva, ne glede na težavnost dela, ki ga izvajate.

Hidravlični sistem stroja je optimiziran za delo v skladu z močnim motorjem.  Zahvaljujoč  popolnoma elektronskem sistemu upravljanja in Volvo ECO načinu delovanja,  vodljivost  in odzivnost bagra sta še dodatno izboljšani.

Inovativen dizajn zagotavlja maksimalno vzdržljivost stroja.  Ojačana jeklena zaščita pred prevračanjem (ROPS) ponuja maksimalno zaščito za upravljavca, spodnji okvir X-oblike pa poskrbi za enakomerno razporeditev teže stroja v vsakem trenutku.

Ergonomsko dizajnirana in za uporabo enostavna krmilna oprema, ponuja vrhunsko izkušnjo upravljanja.

Servisiranje EC160E in EC180E bagrov skoraj, da ne bi moglo biti bolj enostavno, saj je do večine servisnih točk (rezervoarji, hladilniki, filtri..) možno dostopanje s tal.

Več o novih modelih Volvo bagrov goseničarjev si preberite tukaj, za dodatne informacije o samih strojih in priključkih pa nas kontaktirajte direktno: tel. 05/365 99 00