NOVI VOLVO EC60E

 

 

 

 GLAVNE TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

motorVolvo D2.6H Tier 4 final
moč motorja44,3 kW / 60 hp
doseg roke6,105 m
kopalna globina3,690 m
višina iztresa4,15 m
teža5730 kg
kapaciteta žlice0,07 - 0,27m³

PDF BROŠURA

Novi Volvo goseničar EC60E je bager katerega lahko uporabljate za najrazličnejša gradbena dela. Primeren je tako za dela z zelo omejeni prostorom gibanja pa vse do največjih gradbišč. To mu omogoča predvsem kompakten dizajn, in dolga roka.

Bager vam ponuja tudi  izboljšan: 

  • oprijem
  • nihalno silo
  • dvižno moč

 

MOČ + NADZOR
Močan motor Volvo Stage V/Tier 4 omogoča bagru EC60E doseganje optimalne zmogljivosti dan za dnem. 44,3 kW močan motor preprečuje tudi pregravanje stroja.
EC60E je tudi izjemno odziven bager. Strojnik lahko prilagodi odzivnost stroja glede na svoj stil upravljanje stroja in glede na vrsto dela ki ga opravlja. 
Hidravlični pretok, električno rezilo in hitrost premikanje roke se lahko speminjajo glede na to katero mapatur ima strojnik izbrano. Na razpolago ima stojnik 3 različne mape: ACTIVE, NORMAN in SOFT.

EC60E je opremljen tudi z nadgrajenim hidravličnim sistemom kateri ima povsem nov glavni regulacijski ventil. Nov sistem omogoča da v primerih ko je potreben večji pretok v hidravličnem sistemu (za izvedbo določenih gibov) glavni regulacijst ventil lahko kombinira pretor različnih hidravličnih črpalk in s tem optimizira gibanje stroja.

Na novi Volvo EC60E se lahko priključijo najrazličnejši priključki. Priključki so lahko zamenljivi med seboj kar pripomore k manjši izgubi časa in znižanju stroškov.  Z motažo hitre spojke na roko bagra pa strojniku ni potrebno zapustiti kabine med menjavo priključkov. Več informacij o priključkih za bagre lahko najdete TUKAJ.

 

NIŽJI STROŠKI IN VEČJA PRODUKTIVNOST


Nov Volvo motor in izbolšan hidravlični sistem skupaj pripomoreta k zelo nizki porabi goriva. Z opcijo samodejne zaustavitve motorja (ta opcija je na razpolago samo pri Volvo strojih) se motor samodejno ustavi po predhodno določene časovnem intervalu kar pripomore k zmanjšanju stroškov gorica in znanjšanju hrupa.  Kot dodatna opcija za znižanje stroškov goriva  je tudi EKO-MODE. Ko je EKO-MODE vklopljen je na stroju malenkostno zmanjša hitrost motorja a zmogljivost stroja ostane nespremenjena.

Stroj je opremljen tudi z programsko opremo MATRIS katera analizira delo strojnika in potem optimizira delovanje stoja glede na slog in vrsto dela. Vse to pripomore k večji produktivnosti, znajšanju stoškov goriva in nižjim stroškov vzdrževanja.

Našo celotno ponudbo VOLVO mini bagrov pa lahko najdete TUKAJ.