Volvo nakladalnik L350H

Volvo nakladalnik L350H ponuja najboljšo kombinacijo med močjo in vodljivostjo kar vsekakor pripomore k dvigu produktivnost stroja. Prenovljen hidravlični sistem pripomore k večji odzivnosti priključkov in večji hitrosti dvigovanja in spuščanja.

PDF brošura

Posebej za Volvo L350H so bili izdelani posebni priključki. Nova Volvo žlica ima kapaciteto 10,7 m3 (5% več kot prej). Narejena je na takšen način, da je pri delo čim lažje ter da ne prihaja do nepotrbnega razlitja. Pri tem ima tudi pomebno vlogo nov sistem vzmetenja, ki je avtomatko prilagaja glede na prestavo in hitrost vožje.

Volvo L350H

Nakldadalnik je opreljen z močnim D16 Volvo motorjem kateri ima 540 konjskih moči. Motor ima tudi vgrajeno funkcijo ''auto engine shut down'' katera izključi stroj v času nepremikanja. Opremljen je tudi z ECO pedalom, kateri spodbuja močno spodbuja ekonomično vožnjo.  Vse to pripomore tudi do 20% manjšo porabo goriva.

 

Velik povdarek je bil s strani Volva na udobnosti vožje strojnika, kot so:

  • večja vidljivost
  • manjše vibracije
  • nova vzvratna kamera
  • nova vzvratna ogleda
  • nov prilagodnjiv voznikov sedež
  • nadgrajen Human Machine Interface (HMI)
  • lažji dostop do kabine

 

Nakldalni ima tudi 3 hidravlične mape ( mehko, navadno in trdo) in skupaj z CDC sistemom - ''Comfort Drive Control'' dajejo strojniko veliko prostora, da si prilagodi stroj glede na teren na katere dela in glede na vrsto dela, ki ga opravlja.

Kot vedno so pri Volvo tudi tokrat velik povdarek nameni vzdržljivosti nakldalnika. Opremljen je novo robustnejšo osovino, posebej prilagoje ''Z-bar'' dvigno roko.
Za lažje servisiranje stroja je bil narejen nov samogibljiv pokrov motorja. Kot dodatna prednost je tudi lažja dostopnost do videtalnih delov stroja ter pasivna avtomatska regenracija DPF sistema brez izgube moči.L350H je na kratko najmočnejši in najbolj produktivem Volvo nakladalnik na tžišču primer za delo tudi n najbolj zahtevnih pogojih.

Volvo L350H