O nas

Osnovna dejavnost podjetja Balavto d.o.o Ajdovščina je trgovanje z gradbeno mehanizacijo, mehanizacijo in opremo za različne potrebe industrije ter s transportnimi sredstvi za prevoz rudnin in mletih agregatov.
Podjetje Balavto je generalni zastopnik za Volvo gradbeno mehanizacijo na področju Slovenije.
 
 
Balavto d.o.o. Ajdovscina, Slovenija

Rabljeni stroji in oprema 

Veliko število rabljenih strojev, tovornih vozil in različne opreme za gradbeništvo na zalogi (bagri, nakladači, rovokopači, demperji, grederji, valjarji, drobillci, sejalnice, finišerji, hidravlična kladiva, grabeži, žlice in ostali priključki...) , nas uvršča med največje prodajalce rabljene mehanizacije v širši regiji. 
OPOMBAPonavadi imamo veliko večje število strojev in opreme, kot je to v danem trenutku prikazano na naši spletni strani. Če rabite kakršenkoli stroj, ali opremo, najboljše da nas pokličete direktno: tel. 05/ 365 99 00.
Oglejte si našo rabljeno mehanizacijo - tukaj.
 

Proizvodnja priključkov

Dolgoletne izkušnje na področju prodaje priključkov za stroje, redni kontakti s strankami in upoštevanje njihovega mnenja v zvezi s problematiko in potrebami na področju priključkov, so pripeljali do razvoja lastne proizvodnje priključkov za gradbene stroje. V naši specializirani delavnici izdelujemo različne priključke za stroje (žlice, grabeže, vilice, drobilne klešče, riperje, hitre spojke, zaboje za demperje, specialne priključke po meri...). Priključki so prilagojeni potrebam stranke in narejeni po meri. Več o naši proizvodnji - tukaj.
 

Rabljeni rezervni deli za stroje 

Poleg novih rezervnih delov za gradbene stroje različnih prizvajalcev, ponujamo vam tudi rabljene in obnovljene rezervne dele za gradbeno mehanizacijo in tovorna vozila. 
 

Najem strojev in opreme

Na Balavtu stroje in ustrezno opremo lahko tudi najamete (bagri, nakladači, rovokopači, valjarji, demperji, drobilci, sejalnice ...)
 

Servis

Izvajamo servis in popravilo (remont) strojev različnih proizvajalcev. Balavto je generalni zastopnik za servis strojev in opreme za znamke: Volvo, Cummins, D&A.

Transport težke mehanizacije

Organiziramo in sami izvajamo transport težke mehanizacije po celem svetu.

 

rabljeni stroji, Balavto
Velika zaloga rabljenih strojev in opreme
Proizvodnja priključkov za stroje
Balavto je tudi proizvajalec različnih priključkov za stroje